KÖP- & LEVERANSVILLKOR

LEVERANS & TRANSPORT
Vi ser till att alla beställningar som läggs skickas till dig inom 24 timmar efter lagd order. Alla våra paket levereras direkt till adressen du angivit som mottagaradress i din order. Leveransen sker med UPS vardagar mellan 8.00–17.00. Normal leveranstid vid beställning är 1-5 arbetsdagar.

HÄMTA SJÄLV
Du har möjlighet att själv hämta beställningar hos oss. Kontakta oss för mer information.

LEVERANSFÖRSENING
Om leveransförsening uppstår ser vi till att ni blir kontaktade via e-post eller telefon om ni angivit detta vid beställning. Du som kund har alltid rätten att häva köpet vid leveransförseningar. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få din vara så fort som möjligt. Ersättning eller kompensation vid eventuell försening är inget vi erbjuder.

FRAKTKOSTNAD
Fraktfrihetsgräns: 2000kr.
Vid beställningar under 2000kr tillkommer en fraktkostnad på 149kr.
Tyvärr kan vi i dagsläget inte erbjuda fria returer.

ÅLDERSGRÄNS
Man måste enligt lag ha fyllt 18 år för att handla i vår internetbutik. Är man under 18 år måste man ha målsmans godkännande.

PRISER
Alla priser i shopen är inklusive moms på 25 %. Vi förbehåller oss dock rätten att justera priser om kraftiga valutaförändringar uppstår eller om momsen ändras.

BESTÄLLNING
Man kan beställa varor från vår internetshop dygnet runt sju dagar i veckan. Det går även bra att mejla oss frågor angående en beställning i kontaktformuläret på hemsidan.

BETALSÄTT
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 • Payson Direkt
  Betala direkt med Payson. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
 • Payson Garanti (Används tillsammans med Payson Direkt)
  Med den unika Paysongarantin kan du handla tryggt på nätet. Payson håller pengarna för ett köp tills både köpare och säljare är nöjda. Paysongaranti fungerar som en neutral part som ser till att varken säljare eller köpare har både pengarna och varan samtidigt. En avgift på 15 kr tillkommer.
 • Payson Faktura
  Välj att betala med Paysonfaktura och få hem dina varor innan du betalar. Då kan du se att det du köpt motsvarar dina förväntningar. Fakturan betalar du inom 14 dagar. En fakturaavgift på 29 kr tillkommer vid detta betalsätt.
 • Betala vid hämtning
  Hämta varan på vårt lager. Betala kontant eller med betalkort. Vi tar emot följande betalkort, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club och JCB. Kontakta oss för med information angående detta betalningsalternativ.

GARANTIER
Garantitiden på våra klubbor är 30 dagar och gäller endast vid fabrikationsfel.

SEKRETESS/SÄKERHET/PERSONUPPGIFTER
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

TRANSPORTSKADA
Upptäcker du att paketet är skadat vid leverans bör du anmäla det direkt på platsen. Om skadan upptäcks i efterhand bör du kontakta oss snarast möjligt. En transportskada ska reklameras till oss inom skälig tid från det att skadan upptäcktes. Vi står för transportrisken från vårt lager till dig, du står för transportrisken vid en eventuell retur.

REKLAMATIONER
Enligt konsumentköplagen har du rätt att reklamera en vara inom 2 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om de skulle visa sig att en vara är trasig eller har ett fabrikationsfel bör du kontakta oss direkt. Vi kommer i första hand att försöka skicka dig en ersättningsprodukt utan extra fraktkostnad. Om vi inte kan ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig när vi fått de skadade varan i retur och vi ersätter givetvis dina portokostnader. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

RETUR- & ÅNGERRÄTT
Vi tillämpar Distansavtalslagen, vilket innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp 14 dagar efter det att du mottagit varan, under förutsättning att vara är i nyskick samt förpackningen är obruten. Undantaget i övrigt är reavaror där ingen retur-eller bytesrätt ges. Du står för fraktavgifterna såväl som risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten. Återbetalning av varans belopp sker inom max 30 dagar. Frakten vi debiterade vid köptillfället återbetalas ej.